Patrupedele sunt
pasiunea nostra

Cum a inceput

Poate sa para un cliseu invechi insa totul a inceput din dragoste pentru animale. Avem animalute de cand ne stim. Din nefericire speranta lor de viata este mult mai scurta decat a noastra insa amintirea lor ne inspira si ne motiveaza in continuare.

MISIUNEA NOASTRA

Suntem aici pentru a-i intelege pe cei ce nu pot sa vorbeasca. Tratam fiecare animalut care ne trece pragul ca si cum ar fi al nostru, oferindu-le pe langa serviciul medical si afectiunea de care au nevoie in clipele grele.

VIZIUNEA NOASTRA

”Cand incetezi sa inveti, incepi sa mori” -Albert Einstein.

Dezvoltatea profesionala continua precum si dotarea cabinetului cu aparatura de ultima generatie vor fi mereu atentia noastra.

Echipa care ofera
toata dragostea

Familia Rusu - Fondatorii Avangarde Vets

Dr. Ivona Rusu

Are 33 de ani, provine dintr-o familie de medici si a crescut vazandu-si mama cum trata si ajuta animalutele bolnave. Primul caine, o boxerita a primit-o de la tata la nastere si au crescut impreuna. A crescut in casa tot felul de animalute: caini, pisici, hamsteri, pasari. In pofida iubirii fata de animale, prima optiune a fost Facultatea de Psihologie pe care a absolvit-o in 2007. Cum aschia nu sare departe de trunchi, vestea admiterii la Facultatea de Medicina Veterina nu a surprins pe nimeni.

Dr. Dragos Rusu

Are 35 de ani si aproape 20 de ani de activitate in cabinet. A urmat cursurile Liceului ”Sanitar Veterinar” si a lucrat ca voluntar inca din primul an de liceu. Statutul de student al Facultatii de Medicina Veterinara a marcat si trecerea de la voluntariat la munca remunerata. La scurt timp dupa absolvire, si-a deschis primul cabinet in care a lucrat la inceput singur. Anii in care a fost permanent alaturi de pacienti au condus catre cresterea semnificativa a numarului acestora. Deschiderea celui de-al doilea cabinet si marirea echipei care astazi este formata din 7 membri, au venit de la sine.

Scroll to Top